Miquel De Jong

Miquel de Jong : geboren in de late zomer van 1971 in Den Haag. Vanaf zijn tiende opgeleid bij het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en studeerde af in 1989 af met een HBO diploma in dans. Zijn danscarrière begon bij het Scapino Ballet Rotterdam waar hij zes jaar danste. In 1995 vertrok hij naar Frankrijk waar hij als eerste solist werkte bij Frankrijks meest gerenommeerde en internationaal bekende moderne dansgezelschap L’opera de lyon hier werkte hij met grote choreografen.Daar ontmoete hij choreograaf en Rolfer Russell Maliphant die hem zo inspireerde dat hij  besloot om naar London te gaan waar hij een diversiteit aan bewegingsstijlen en technieken ontdekte zoals Improvisatie ,Contact Improvisatie, Capoeira, Acrobatiek ,maar ook Body Mind technieken zoals Yoga, Tai Chi, Meditatie en Rolfing.

Zoals velen had ik zelf ook nog nooit van Rolfing gehoord maar toen ik voor het eerst Russell’s schouder masseerde keek hij naar mij op en zei: “jij moet Rolfer worden”

     Nu meer dan 10 jaar later ben ik inmiddels een:

Certivied Advanced Rolfer

en heb ik een mooie connectie gevonden tussen mijn dans en Rolfing. Ik gebruik de Rolfing inzichten in mijn dans en movement coaching en gebruik mijn expertises vanuit de beweging terug in “Het Rolfen”

Naast Rolfing ben ik op het moment movement coach voor choreografen en theater regisseurs en geef ik veel lessen op academies in Nederland niet alleen op de dans maar ook de muziektheater en circus afdelingen verder geef ik ook veel workshops in het buitenland.

via de onderstaande link kunt u een Rolfing sessie inboeken op de tijd die u het beste uitkomt.
Gebruik hiervoor de lege witte velden.
het is wel nodig om een persoonlijk account aan te maken.
De gegevens die u hiervoor moet invullen komen alleen bij mij terecht.
wilt u de gemaakte boeking(en) verplaatsen?,
dan kunt u dat tot 48 uur van tevoren zelf doen.

Rolfingsessie van 75 minuten € 96,-
Rolfingsessie voor kinderen van 40 minuten € 45,-
Littekenbehandeling van 60 minuten € 96,-

KvKnr 24407297 BTW NR NL002078126b91

book an appointment

Intake Formulier

Vanaf 2020 ben ik toegelaten tot de beroepsvereniging VBAG.

Hierdoor is gedeeltelijke vergoeding van de kosten van de behandeling mogelijk.
​Kijk bij uw eigen verzekering of op zorgwijzer.nl wat de vergoedingen zijn voor alternatieve/complementaire zorg in uw pakket.