VOOR WIE

Iedereen, zowel kinderen als volwassenen, heeft baat bij Rolfing®. Mensen die vooral baat hebben zijn patiënten met chronische spieraandoeningen, personen met rug-, nek-, heupklachten, die lijden aan slijmbeursontstekingen van gewrichten, arthritis of aan algehele stijfheid. Traumatische pijnen van letsels opgelopen bij een auto-ongeluk, of blessures als gevolg van joggen, een tennisarm, een voetbalknie enz. reageren zeer goed op Rolfing®.Het is populair bij mensen die een inspannend leven leiden op geestelijk en lichamelijk gebied (atleten, dansers, musici, acteurs enz.). 

​Voor cliënten met een vast dienstverband kan het zinvol zijn om uit te zoeken of het persoonlijk budget ingezet kan worden voor vergoeding vanuit de werkgever. De opbouw van het persoonlijk budget is zichtbaar op de loonstrook.

In de CAO Nederlandse Orkesten staat bijvoorbeeld onder artikel 5.6: “Het persoonlijk budget kan aangewend worden voor een aanvulling op de vergoeding voor studie en scholing, of voor andere maatregelen die een optimale en duurzame inzetbaarheid bevorderen.” 

Rolfing bevordert een optimale en duurzame inzetbaarheid. Na overleg met een personeelsfunctionaris/HR-medewerker kan het mogelijk zijn het persoonlijk budget voor Rolfing behandelingen in te zetten.

Het doorlopen van de serie van 10 sessies levert een langdurend resultaat op waarna aanvullende sessies slechts  optioneel en incidenteel nodig zullen zijn.

Mocht u een klacht hebben met betrekking tot Rolfing Rotterdam dan kunt u in via deze link de klachtenregeling VBAG lezen wat de mogelijke stappen zijn die u kunt ondernemen.